22 Kasım 2013 Cuma

Kış Çiçekleri







Wearing Batik jeans, Koton jacket, Zara boots

Yazın yaptığım "Ne giydim" postlarına bakanlar çiçekli giysilere bayıldığımı bilirler. Çiçek desenlerinin sadece bahar ve yaz aylarına uygun olduğunu düşünüyorsanız, bu sezon fikriniz değişecek. Baharın gelmesine, çiçeklerin açmasına daha çok var, neden bu kadar uzun bekleyelim ki! Bahar bize gelmezse, biz ona gidelim, sonbahar kış gardroplarımıza biraz neşe katalım ne dersiniz. Ben Koton'dan aldığım bu ceketle aynı anda hem çiçek deseni hem de bomber ceket trendini yakalamış oldum, yani bir taşla iki kuş. Siz isterseniz çiçekli bir elbise alın, botlarınızla ve hırkanızla kışa uyarlayın, isterseniz tercihinizi modası iki yıldır geçmeyen çiçekli pantolonlardan yana kullanın. Çiçek desenlerini kışa uyarlamak için çok basit bir püf noktası: Yazlık elbiseleriniz gibi canlı renklerde çiçekler yerine, bu ceketteki gibi soluk renklerde çiçekleri, daha koyu zeminli parçaları tercih edin. 

Not: Bu fotoğraflara fon olan ve maalesef betondan bir çöle dönen Taksim meydanı ile ilgili yorum yapmayacağım hayır! Kelimeler yetersiz kalıyor çünkü, yorumu size bırakıyorum.

My followers who had looked at my summer outfit post must have noticed that I love floral prints. If you think that floral prints are only wearable in spring and summer, you will change your mind this winter. Spring is too far, why do we have to wait for so long to wear something floral? Lets add a touch of flowers to our winter outfits to make winter warmer and fall more colorful. This jacket is one of the trendiest pieces of the season: a bomber jacket and a floral jacket, 2 in 1 :) You can also buy a floral dress and combine it with boots and a chunky cardigan or  floral pants which are the hottest pieces of the last two years. A trick to use floral prints in winter: Prefer pale/pastel cooured prints rather than vivid colours and dark colours.

2 yorum:

Puhuintofashion dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Ezgi Meriç kesinlikle mevsime bakmadan desenlerle kıyafetlere neşe katmak en iyisi sen de bendensin demek ne güzel :)