3 Şubat 2013 Pazar

Trend Alert :Frills

 Gucci

Chloe

Givenchy

Balenciaga

Aylardan Şubat olduğuna göre, ilkbahar yaz sezonunu mercek altına almanın, yeni sezon trendlerini keşfetmenin ve yeni koleksiyonlardan alınacakları belirlemenin vakti geldi demektir. Daha yaza çok var deyip kış indirimlerinde kendinizi kaybetmeyin, son günlerde reklamlarda sıkça duyduğumuz gibi  "Hoop diye yaz gelir." Ben bu reklama ne zaman rastlasam içim kıpır kıpır oluyor, "Sahi gelir değil mi, az kaldı değil mi"? diye seviniyorum. Aynı sevinci mağazalarda yeni sezonun ilk parçalarını gördüğümde, dergilerde ilkbahar yaz modası yazılarını okurken de yaşıyorum. Artık bahar moduna girdiğime, kışın kasvetini üzerimden atmaya başladığıma göre, ilkbahar yaz trendleri yazı dizimize volan trendi ile başlayabiliriz.

Fırfırlar, volanlar sadece küçük kızlar içindir sanıyorsanız, bir daha düşünün. Gucci, Chloe, Balenciega gibi moda devleri böyle düşünmüyor olacaklar ki, koleksiyonlarında volanlı detaylara pekçok parçada yer vermişler. Ben zaten fırfırlı, volanlı uçuşan giysileri sevdiğim için, dolabım bu tarz elbiselerle dolu (hatta şuradaki elbisem en üstteki Gucci'ye benziyor sanki biraz :)) Ama yeni sezondan da dayanamayıp bir iki volanlı parça daha alabilirim. Ben volanları özellikle Gucci koleksiyonundaki gibi canlı renklerle birlikte seviyorum, ama siz fazla çocuksu buluyorsanız, Balenciega koleksiyonundaki gibi siyah- beyaz  ve nispeten ağırbaşlı parçalarla bu trende alışmaya çalışabilirsiniz.

Since it is already February, it is time to talk about spring summer trends and making a shopping list from new collections. I feel myself happy whenever I see spring collections in shops and spring trends articles while reading magazines. I am ready for spring and if you are not ready yet, I can help you, let's start with one of my favourite trends: Frills and ruffles.

If you think that frills are only for little girls, think about it once more, because Gucci, Chloe and Givenchy don't agree with you. I love this trend and there are many dresses and blouses with ruffles ( I am lucky, I have a dress which I wore in this post like Gucci's yellow frill dress in the first pic) in my closet. I love frills in pop colours, like Gucci spring summer collection, yet if you find it too childish, try black and white like Balenciega to warm up this trend.

2 yorum:

Dikostyle dedi ki...

evet volanlar bu yaz çok fazla olacak canım özellikle abiyelerde...

tuzvekarabiber / Salt'nPepper dedi ki...

Tam bir sarı renk delisiyim. bu sene de çok moda oldu, çok mutluyum :). gucci'nin elbisesi muhteşem ama boy eksik maalesef :(. yine de elbiseler içimi açtı valla :).

http://tuzvekarabiber.blogspot.com/