3 Haziran 2012 Pazar

Mint Overdose






Wearing Rodi Jeans, Mango blouse, Uterque necklace, Zara shoes and Yargıcı bag

İzmir İstanbul seferleri İDO'dan bile daha sık olan Alışverişkolik, İstanbul'dan döndü, yaklaşık bir haftadır uzak kaldığı blogunu tabi ki unutmadı ama çoğu zaman fotoğraf çekilmeyi unuttu, hatta fotoğraf makinesini İzmir'de unuttu ama yılmadı tabletini fotoğraf mainesi olarak kullandı, blogunu outfitsiz bırakmadı :) Bu arada bir önceki postta "Dua edin ben İstanbul'dayken hava güzel olsun" diyordum, anladım ki herkes bana dua etti, hava ancak bu kadar sıcak ve güneşli olabilirdi, hiç yağmura yakalanmadan sandaletlerimle kısa kollularla gezebildim. İşte pırıl pırıl güneşli bir Ortaköy, mutluluktan neredeyse kumpircileri sarılıp öpecek İstanbul aşığı Alışverişkolik, tabi bir de onun sizi bıktırana kadar giymeyi düşündüğü mint jeani! Ne, yoksa siz hala mint jean almadınız mı? E ama kaç posttur mint mint diyorum, almayanı dövecekler bak, haydi bu sizin için yapılan son çağrıdır :)

Hi, I came back from Istanbul this evening, I could not make any post this week, but I didin't forget my blog. Unfortunately I forgot my camera at home and can't take many pics in Istanbul, but I had my tablet and used it as a camera and took a few photos to make outfit posts. This pics were taken in Ortaköy, a small neighborhood near Bosphorus which has an amazing seaview, nice cafes and jewellery bazaar. When I went to Ortaköy, I realized how much I missed there and felt happy as a child while walking by Bosphorus. I can tell you how beautiful Ortaköy was for hours but I should stop there and write something about the outfit. I am planning to wear my mint jeans very often this summer, you may be fed up with it, but I won't. Haven't you bought a pair of mint jeans yet?? Oh, no, I am writing about it for months, hurry up, it is the last call for you, go buy now :)

3 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

sizin gibi ince eleyip sık dokuyan birisi makinayı nasıl unutur,herşey gönlünüzce olsun ,güzel bir hafta sonu diler saygılar sunarım.

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

va kolye cok hos gorunuyor. mint pants ise cok trendy;)

begum begum huuu dedi ki...

kolyenin hastasıyız söylemeye gerek var mı :)))



begumyagci.blogspot.com