5 Ocak 2012 Perşembe

Christian Louboutin Mexibeads


Haydi biraz hayal kuralım, yaz gelmiş, güzel bir Temmuz akşamı, üzerinizde bembeyaz uçuşan bir elbise, isterseniz sarı, turuncu ya da turkuaz da olur, bir şort ve tshirt de olur hatta, deniz kenarından tatlı bir rüzgar esiyor, rüzgarda güneşten rengi açılan saçlarınız uçuşuyor, normalinde ayağınızda sandaletleriniz olurdu ama o akşam şu yukarıdaki topukluları giymek istemişsiniz. Nasıl hayal etmesi bile güzel değil mi :)

Let's dream that it's a lovely summer night, you are wearing a white linen dress, it can also be yellow, orange or turquoise, or if you want a tshirt and shorts. There is a cool summer breeze. You would waer sandals but you changed your mind and put on these pumps. It is exciting even it is a dream, isn't it?

8 yorum:

THE HF BLOG dedi ki...

AMAZING
*
HF

http://www.the-hf-blog.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Ankaranın en en en soğuk olduğu ve benim finallerimle boğuştuğum bu günlerde bu hayal iyi geldi..
http://busradkc.blogspot.com

Saadet dedi ki...

ağlamak istiyorum.. yaz mı dedin???

Trendsum dedi ki...

Ama bu çok enfes bir şey! Hayali bile güzel :) http://trendsum.blogspot.com/

NarÇelen dedi ki...

ayakakbaılar süpermiş. ama bahse girerim ilk giyişimde o boncukların yarısını dökmüş olarak dönerim eve, o kadar becerikliyimdir :))

Chloé Akari dedi ki...

I really love those shoes!! Christian Louboutin is an amazing shoes designer! I am your newest follower! Check out my blg!

Ben bu ayakkabıları gerçekten seviyorum!!Inanılmaz bir ayakkabı tasarımcısı Christian Louboutin!Yeni takipçisi!Benim blg göz atın!

chloeakari.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Evet benimde en sevdiğim modeller arasında gerçekten çok güzel.

ruken dedi ki...

offfffff :) müthiş..